Easy English Series 14 | For All Competitive Exams

448
0

1.By this time tomorrow, i will reach my home.

a) will be reaching

b) shall have reached

c) can reach

d) No improvement

2. He was so afraid that his knees knocked one another.

a) one against

b) each other

c) both (a) and (b)

d) No improvement

3. They only work when they have no money.

a) when they have no money, they only work.

b) when they only work, they have no money.

c) They work only when they have no money.

d) No improvement

4. When we saw him last, he ran to catch a bus.

a) has run

b) was running

c) had run

d) No improvement

5. He suddenly struck a note of discord in his otherwise harmonious presentation.

a) unhappiness

b) regret

c) anger

d) No improvement

6. If I dyed my hair green, everybody will laugh at me.

a)would

b) did

c) may

d)No improvement

7. The students often play truant, didn’t they?

a) can they

b) is indeed

c) don’t they

d) No improvment

8. He is adequately provided for the necessities of life.

a) by

b) to

c) with

d) No improvement

9. The T.V. news is doctored by non professionals and whetted by political higher ups.

a)wetted

b) vetted

c) written

d) No improvement

10. Will you type these letters now?

a) could

b) can

c) shall

d) No improvement

 

Answers

  1. b
  2. b
  3. c
  4. b
  5. d
  6. a
  7. c
  8. d
  9. d
  10. a
Download Notes in English For All Competitive Exams
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here